ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Αργέντειος Παιδική Στέγη

  Νοέμβριος 2017

  Θησείο

  Συνθετικός χλοοτάπητας PandaGreen 30mm. τοποθετήθηκε στο προαύλιο χώρο της παιδικής στέγης για την κάλυψη των αναγκών τους. Σύστημα συνθετικού χλοοτάπητα κατάλληλο 100% για χρήση από παιδιά προσχολικής ηλικίας και μη, κατάλληλο για μεγάλη και συνεχή χρήση με πολύ καλά αποτελέσματα. Μια οικονομική λύση που καλύπτει όλες τις ανάγκες σας και με το παραπάνω.

  Γήπεδα τένις

  Ιούλιος 2017

  Σαντορίνη

  Ακρυλικά γήπεδα τένις σε πολύ εντυπωσιακό συνδυασμό χρωμάτων στο όμορφο νησί της Σαντορίνης. Ανανεώστε το χώρο σας με πολύ απλό και οικονομικό τρόπο. Καλέστε μας στο 210 7233403.

  Αθλητικές Εγκαταστάσεις Orion Sports Club - Glyfada

  Νοέμβριος 2017

  Γλυφάδα

  Νέο γήπεδο ποδοσφαίρου. Σύστημα τελευταίας τεχνολογίας INFINITY 55mm πολύκλωνο με διπλή απόχρωση πράσινου χρώματος. Ιδανική ποιότητα και τεράστια αντοχή στον χρόνο, ειδικά σχεδιασμένο για μικρών διαστάσεων γήπεδα (5Χ5,7Χ7) καθώς η ίνα είναι φοβερά ανθεκτική. Τολμήστε τη διαφορά με ευρωπαϊκά προϊόντα και εγγυήσεις, πιστοποιημένα με ISO 9001.

  Συνθετικός χλοοτάπητας RoyalGrass

  Νοέμβριος 2017

  Ιεράπετρα, Κρήτης

  Στην πανέμορφη Ιεράπετρα της Κρήτης τοποθετήσαμε 1 στρέμμα, 1000μ² συνθετικού χλοοτάπητα της αποκλειστικής αντιπροσωπίας μας RoyalGrass, ποιότητα DELUXE 36mm #royalgrass. Η καλύτερη εναλλακτική του φυσικού γκαζόν είναι τα RoyalGrass. www.pandagarde.gr

  Συνθετικός χλοοτάπητας PandaGarden, στην ταράτσα της εταιρείας BabyBlue Productions

  Νοέμβριος 2017

  Νέο Ηράκλειο, Αττικής

  Business meeting στα γραφεία της Baby Blue Productions! Babyblue Project #FindaJobyouLove #BabyBlue #productions #terrace Ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε ο Σάκης Τανιμανίδης.

  Παιδικά Χωριά SOS Village στην Κρήτη

  Οκτώβριος 2017

  Ηράκλειο Κρήτης

  Αθλητικό γήπεδο ποδοσφαίρου 5*5 παραδόθηκε από την εταιρεία μας τον Οκτώβριο του 2017 για τις ανάγκες των παιδικών χωριών SOS. To σύστημα ποδοσφαίρου είναι το TANGOTURF πολύκλωνο στους 4 πόντους ύψος με γέμισμα χαλαζιακής άμμου και sbr καουτσούκ, τελευταίας γενιάς. Ιδανικό σύστημα για μικρά γηπεδάκια καθώς το σύστημα έχει πολύ δυνατή και ανθεκτική ίνα, πολύ μεγάλης διάρκειας ζωής.

  Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα PANDAGRASS στο προαύλιο χώρο της BΕΛΜΑΡ

  Σεπτέμβριος 2017

  Λ. Κηφισιάς, Μαρούσι

  Η εταιρεία μας κατασκεύασε τις υποδομές και τοποθέτησε συνθετικό χλοοτάπητα landscape Pandagrass, συνολικού ύψους πέλους 4εκ. πολύ υψηλής πυκνότητας, με πολύ φυσική όψη, για τις ανάγκες της μεγαλύτερης εταιρείας αυτοκινήτων ΒΕΛΜΑΡ. Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό. Η πρόσβαση πού εύκολη για να επισκεφτείτε το χώρο και να δείτε από κοντά το αποτέλεσμα. Τα συστήματα landscape της εταιρείας μας μπορείτε να τα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.gardengrass-hellas.gr.

  Αθλητικό Κέντρο AFC

  Ιούλιος 2017

  Εριφύλης 9, Χαλάνδρι 152 32

  Αναλάβαμε την κατασκευή τεσσάρων γηπέδων ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα ποδοσφαίρου τελευταίας γενιάς πάχους 55χιλ. ευρωπαϊκής προέλευσης με διαγραμμίσης για τα 4 μικρότερα γήπεδα ποδοσφαίρου 5*5 και ένα μεγάλο 7*7.