ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παιδικός σταθμός

  Νοέμβριος 2016

  Τρίπολη, Αττική

  Παιδικός σταθμός στο προαύλιο σχολείου στην Τρίπολη. Τοποθετήσαμε συνθετικό χλοοτάπητα ειδικό για παιδικούς σταθμούς στους 3,5 πόντους πάχους, πολύ μαλακό και ασφαλές σε πτώση, πλακίδια ασφαλείας 4εκ. κάτω από το σύνθετο για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια στο μέγιστο ύψος πτώσης στο 1,5μ.και τέλος το σύνθετο όργανο. Το σύνθετο αποτελείται από δύο πύργους, δύο τσουλήθρες, αναρριχητικό τοίχο με πατήματα και σκάλα για την ασφαλή πρόσβαση των παιδιών.

  Παιδικός σταθμός ΑΓΩΓΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ

  Φεβρουάριος 2018

  Περιστέρι, Αττική

  Παιδικός σταθμός, ΑΓΩΓΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ, στο Ίλιον. Στο προαύλιο χώρο του σχολείου έγινε συνδυασμός προϊόντων, συνθετικού χλοοτάπητα και ταρτάν ελαστικού πατώματος.

  Γήπεδο Μπασκετ 3*3

  Φεβρουάριος 2018

  Κηφισιά, Αττική

  Σε ιδιωτικό χώρο κατασκευάσαμε γήπεδο μπάσκετ 3*3, με ταρτάν σε πλακίδιο puzzle block 2,5εκ. πάχους και στη συνέχεια περάστηκε με ειδικές βαφές εξωτερικής χρήσης για την στεγανοποίηση και την λείανση της τελικής επιφάνειάς του δαπέδου. Ο πελάτης επέλεξε την μπλε απόχρωση, και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

  Γήπεδο Τένις

  Φεβρουάριος 2018

  Σπάτα, Αττική

  Γήπεδο Τένις σε διχρωμία πράσινο και κεραμίδι, για επαγγελματική χρήση με πιστοποίηση ITF΄.

  Ιδιωτικός κήπος - sense

  Μάρτιος 2018

  Ψυχικό, Αττική

  Ένα από τα πιο τελευταίας μας έργα στην τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα landscape με ποιότητα SENSE 52mm. της RoyalGrass, με MiNT τεχνολογία. Vshape yarn, ReaDY technology

  Γήπεδο ποδοσφαίρου Αλίμου - Καλαμακίου

  Ιανουάριος 2018

  Καλαμάκι, Αττικής

  Η εταιρεία μας είναι σε φάση κατασκευής για την παράδοση ενός μεγάλου έργου, του γηπέδου Αλίμου Καλαμακίου. Είναι ένα από τα δύο γήπεδα του Δήμου Αλίμου που θα τεσταριστεί και θα παραλάβει πιστοποίηση FIFA PRO. Από τα λίγα γήπεδα στην Ελλάδα που έχουν κατασκευαστεί με τόσο υψηλές προδιαγραφές.

  Παιδικός Σταθμός Δήμου Κηφισιάς

  Ιανουάριος 2018

  Κηφισιά, Αττικής

  Η εταιρεία μας συνεργάστηκε με τον Δήμο Κηφισιάς για την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα ποιότητας Green 30mm. στα νηπιαγωγεία και τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου. Τα παιδάκια πλέον μπορούν να βγαίνουν στους προαυλίου χώρους των σχολείων τους, άφοβα χωρίς να χτυπάνε ή να λερώνονται και να χαίρονται το παιχνίδι και τις εξωτερικές δραστηριότητες.

  Παιδικός Σταθμός Έλα Να Παίξουμε

  Δεκέμβριος 2017

  Ψυχικό, Αττικής

  Επανατοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα στο παιδικό σταθμό Ελα να Παίξουμε. Προτείναμε συνθετικό χλοοτάπητα κατάλληλο για χρήση από παιδάκια, υπό αλλεργικό, μαλακό σε πτώσεις, και πιστοποιημένο με CE. O συνθετικός χλοοτάπητας είναι η πιο κατάλληλη λύση για υπαίθριους χώρους με πολύ και συχνή χρήση. Δεν θέλει ιδιαίτερη συντήρηση και η διάρκεια ζωής του είναι πολύ ικανοποιητική αν το συγκρίνει κανείς με τα έξοδα και την αλόγιστη σπατάλη για την συντήρηση του φυσικού γκαζόν. Καλέστε μας να αξιολογήσουμε το χώρο σας και να σας προτείνουμε λύσεις.