ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα PANDAGRASS στο προαύλιο χώρο της BΕΛΜΑΡ

  Σεπτέμβριος 2017

  Λ. Κηφισιάς, Μαρούσι

  Η εταιρεία μας κατασκεύασε τις υποδομές και τοποθέτησε συνθετικό χλοοτάπητα landscape Pandagrass, συνολικού ύψους πέλους 4εκ. πολύ υψηλής πυκνότητας, με πολύ φυσική όψη, για τις ανάγκες της μεγαλύτερης εταιρείας αυτοκινήτων ΒΕΛΜΑΡ. Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό. Η πρόσβαση πού εύκολη για να επισκεφτείτε το χώρο και να δείτε από κοντά το αποτέλεσμα. Τα συστήματα landscape της εταιρείας μας μπορείτε να τα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.gardengrass-hellas.gr.

  Αθλητικό Κέντρο AFC

  Ιούλιος 2017

  Εριφύλης 9, Χαλάνδρι 152 32

  Αναλάβαμε την κατασκευή τεσσάρων γηπέδων ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα ποδοσφαίρου τελευταίας γενιάς πάχους 55χιλ. ευρωπαϊκής προέλευσης με διαγραμμίσης για τα 4 μικρότερα γήπεδα ποδοσφαίρου 5*5 και ένα μεγάλο 7*7.

  Γήπεδο Αναγέννησης Θρακομακεδόνων

  Αύγουστος 2017

  Ανοιχτό Γήπεδο Θρακομακεδόνων

  Δημ. Πολιορκητού 128, 13676, Θρακομακεδόνες Αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα με νέο τάπητα τελευταίας τεχνολογίας. Το γήπεδο έχει διαστάσεις 42μ. Χ 22μ.

  Γήπεδο Τραχώνων Αλίμου Α΄

  Σεπτέμβριος 2017

  Λεωφ. Ιωνίας 95 & Ηρώος Μάτση, Άλιμος

  Η ολοκλήρωση του έργου τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα ποδοσφαίρου τελευταίας γενιάς είναι πραγματικότητα! Το γήπεδο της ομάδας των Τραχώνων πήρα άλλη μορφή και εκσυγχρονίστηκε και πλέον είναι έτοιμο να υποδεχτεί επαγγελματικούς αγώνες.

  Melina's Kindergarten

  Ιούνιος 2017

  Οδός Χαριλάου Τρικούπη, Κηφισιά

  Νέα τοποθέτηση στο MELINAS KINDERGARTEN στην Κηφισιά. 1000μ² συνθετικός χλοοτάπητας landscape από την εταιρείας μας PANDA SPORTS! Υπό αλλεργικός, με πιστοποίηση ISO και CE. Προϊόντα που θα βρείτε μόνο στην εταιρεία μας.

  Athens Throwdown event

  Απρίλιος 2017

  Tae Kwon Do

  1000 τετραγωνικά μέτρα ελαστικού δαπέδου RUBBER ROLL θα καλύψουμε στο μεγάλο event ATHENS THROWDOWN που θα πραγματοποιηθεί 1-2 Απριλίου όπου θα αγωνιστούν αθλητές από όλη την Ευρώπη πολύ υψηλού επιπέδου στα αγωνίσματα CROSSFIT.Μετά την ολοκλήρωση του event θα πουληθούν ως μεταχειρισμένα σε συμφέρουσες τιμές.

  Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα

  Ιούλιος 2016

  Μύκονος

  Στο νησί της Μυκόνου και συγκεκριμένα στο OCEAN ESTATE τοποθετήσαμε συνθετικό χλοοτάπητα ROYAL GRASS .Το ξενοδοχείο επέλεξε τον συνθετικό χλοοτάπητα ROYAL GRASS λόγο της έλλειψης νερού στο νησί και της συνεχείς συντήρηση του φυσικού γκαζόν. Το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο χωρίς καμία συντήρηση. Πολλές ξενοδοχειακές μονάδες έχουν επιλέξει την λύση του συνθετικού χλοοτάπητα ROYAL GRASS .

  Σχολικά γήπεδα με δάπεδο Rubber Roll

  Ιούνιος 2016

  Κουφονήσια (Κίμωλος, Λειψοί, Σχοινούσα, Κάσος)

  Για τη κατασκευή του χρειαστήκε να δημιουργηθεί μια υπόβαση από τσιμεντοκονία με σωστές κλίσεις για την αποστράγγιση του χώρου από το νερό και στη συνέχεια τοποθετήθηκε το δάπεδο, πάντα με τα εξιδικευμένα συνεργεία μας. Σε συνεργασία με την μη κερδοσκοπική εταιρεία Σύμπλευση που έχει σκοπό την αναβάθμιση των νησιών στα Κουφονήσια κατασκευάσαμε στα σχολεία γήπεδα με ελαστικό δάπεδο RUBBER ROLL κατάλληλο για πολλαπλή χρήση ( ποδόσφαιρό , basket , volley ).Σε όλα τα γήπεδα τοποθετήθηκε αθλητικός εξοπλισμός (τέρματα ποδοσφαίρου , μπασκέτες , ιστοί volley ) παραγωγής μας.